Witam wszystkich,
Szukam fajnego, niedrogiego projektu (do 500z³/para za przetworniki) g³o¶niczków pod komputer, mog± byæ to ala niedu¿e monitory 2 dro¿ne, lub jaki¶ fajny 1 dro¿ny wynalazek 😊Szuka³em w projektach, ale ciê¿ko mi znale¼æ projekty w tej kategorii, znalaz³em n. P. to:
https://ssl.diyaudio.pl/showthread.p...ojekt-by-borys
Niestety nie widzê ¿adnych opinii innych u¿ytkowników na temat tego projektu.
Lubiê bas, s³ucham wy³±cznie elektronicznej muzyki, ale zdajê sobie sprawê, ¿e z ma³ych g³o¶ników nie wyci±gnê niewiadomo jakiego basu poni¿ej 50hz.
Jako nowy u¿ytkownik, niestety nie znalaz³em ¿adnych dzia³ów dla pocz±tkuj±cych, gdzie by³ by na przyk³ad w±tek z poleceniami projektów ³atwych w budowie, albo w±tek gdzie mo¿na siê przywitaæ. Nie istnieje tutaj co¶ takiego, czy ¼le szukam?
Jako ¿e jestem nowym u¿ytkownikiem, kilka s³ów o mnie : nazywam siê Adrian i mam 30 lat. Przygodê z Audio DIY zacz±³em oko³o 10 lat temu, zbudowa³em wtedy dwa projekty oparte na gotowych planach(Start Air Kit 2S( Vifa HT250 F/4 +Peerless SDS 6-25/08) oraz ma³e g³o¶niczki, nazwy zestawu nie pamiêtam) , ale brak czasu odbi³ siê niestety na braku dalszych konstrukcji.
Tym czym aktualnie g³ównie s³ucham muzyki + filmów do TV, to zestaw Canton Chrono 507DC plus Canton Sub 601.
Do komputera u¿ywam aktualnie s³uchawek AKG NC60 BT, w³a¶nie z braku fajnych g³o¶ników pod PC.
By³ bym bardzo wdziêczny za podpowiedzi 😊
Pozdrawiam,
Adrian